Telefoon

073 551 66 77

Bandenplan

ZOMERBANDEN.

Het zomerklimaat zorgt ervoor dat het asfalt in Nederland, en zeker in de zuidelijke landen, vele malen warmer wordt. Daarnaast vallen er in dit seizoen vaak hevige regenbuien. Daarom hebben wij een compleet aanbod zomerbanden voor uw auto. Wij monteren de juiste banden met het juiste gereedschap zodat uw onbezorgd met de juiste grip veilig kunt rijden.

WINTERBANDEN.

De herfst is het seizoen waarin regenbuien en vallende bladeren zorgen voor gevaarlijke wegen. In de winter zorgen ijs en sneeuw voor een gladder wegoppervlak. Ook hier hebben wij voor u een uitgebreid programma Winterbanden die voorzien zijn van de perfecte grip op de weg, wat resulteert in een kortere remweg. Niet alleen op een ijzige ondergrond, maar ook bij regen.

BANDENOPSLAG.

Heeft u ook problemen met de opslag van uw banden? wij nemen deze zorg op ons. Wij verzorgen voor u de opslag van zowel uw zomer als uw winterbanden. Ook hebben wij een geautomatiseerd systeem die u tijdig informeert wanneer het tijd is om te wisselen.

 Opvanghuis banden en wielen in sint-michielsgestel

BANDENWISSEL.

U kunt met onze online afsprakenplanner een afspraak maken om uw banden te laten wisselen. Terwijl u met een hapje en een drankje wacht, werken wij eraan om u zo snel mogelijk weer de weg op te sturen, met de juiste banden en met de juiste bandenspanning. Online afspraak maken

Wanneer u het bandenplan afsluit staat uw bandenset gereinigd en gecontroleerd voor u klaar voor montage. Ook zorgen wij voor opslag van de niet in gebruik zijnde bandenset.

Informeer geheel vrijblijvend naar ons bandenplan en de kosten hiervan  U kunt contact opnemen met 073 – 5516677 patrick@stefspierings.nl

 1. Winterbanden wisselweken

  Maak nu gebruik van onze winterbanden wisselweken en maak on-line een afspraak!!

 2. Sneeuwketting verhuur

  Sneeuwkettingen kunt u ook huren bij Autobedrijf Spierings. De huurprijzen van de sneeuwkettingen 2015/2016 vindt u hier.

 3. APK

  De Algemene Periodieke Keuring ( APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Deze keuring bevordert de verkeersveiligheid en helpt het milieu beschermen.

 4. Aankoopkeuring

  Met deze aankoopkeuring bent u zeker van een deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel uitgevoerd door de officieel Bovag bedrijf.

Met zorg uw auto gerepareerd?

Stel ons uw vraag:

Voeg foto/bestand bij
Verzenden
 1. Wij staan u graag te woord

  073 551 66 77

 2. Openingstijden

  Ma - Vrij 8:30 tot 17:30

  • Za 9:00 tot 12:00
 1. Over Auto- en Motorbedrijf Spierings

  Welkom op de website van Autobedrijf Spierings te Sint-Michielsgestel. De plek voor al uw onderhoud en reparatie aan uw auto. Maar ook voor uw lease-auto, camper en caravan. Wij zijn een universeel bedrijf en zijn aangesloten bij de branche organisatie BOVAG. Onze monteurs worden continu geschoold en op de hoogte gehouden van de nieuwste technologie en werken ook met de modernste apparatuur.

 2. Onze Diensten

   • APK
   • Aankoopkeuring
   • Airconditioningservice
   • Zomerbanden
   • Storingsdiagnose
   • Pechhulp
   • Schadeherstel
   • Winterbanden
   • Winterbanden verhuur
   • Sneeuwketting verhuur
   • Bandenopslag
 3. Contact Info

  Heeft u vragen over uw auto of motor. Wij staan u graag zowel telefonisch als per mail te woord. Binnenlopen mag natuurlijk ook altijd.

  Garage/Werkplaats:

  Bedrijvenweg 16, 5272 PB Sint-Michielsgestel

  Tel:
  073 551 66 77
  Fax:
  073 551 21 93
  E-mail:
  info@stefspierings.nl