Telefoon

073 551 66 77

Pechhulp

Niemand kent uw auto beter dan uw eigen autobedrijf. Zou het niet fijn zijn als dit bedrijf u komt helpen bij pech onderweg? Dit kan met BOVAG Pechhulp.

BOVAG Pechhulp combineert de kennis en expertise van uw eigen BOVAG-autobedrijf met de vertrouwde BOVAG-mobiliteit. De drie grootste voordelen van BOVAG Pechhulp.

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u eigenlijk altijd maar een ding: Direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt uw Bovag Autobedrijf of een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we er voor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Mobiliteit betekent bewegingsvrijheid. BOVAG is al vanaf 1930 dé brancheorganisatie voor mobiliteit in Nederland. Samen met onze leden, waaronder de BOVAG-autobedrijven, zorgen we voor kwalitatieve en betrouwbare mobiliteit, ongeacht of u nu reist per auto, fiets, brommer, motor, camper of vrachtwagen, of met een caravan of aanhangwagen.

BOVAG Pechhulp is een logisch vervolg op ons streven naar vertrouwde mobiliteit. Ook bij autopech wilt u namelijk snel weer uw weg kunnen vervolgen. Die zekerheid bieden we u met een voordelige pechhulpdienst. Hiervoor maken we optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk van kwaliteitsautobedrijven. Want alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service en betrouwbaarheid, mogen zich BOVAG-autobedrijf noemen. U kunt ervan op aan dat het met de hulp onderweg goed zit.

 1. Winterbanden wisselweken

  Maak nu gebruik van onze winterbanden wisselweken en maak on-line een afspraak!!

 2. Sneeuwketting verhuur

  Sneeuwkettingen kunt u ook huren bij Autobedrijf Spierings. De huurprijzen van de sneeuwkettingen 2015/2016 vindt u hier.

 3. APK

  De Algemene Periodieke Keuring ( APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Deze keuring bevordert de verkeersveiligheid en helpt het milieu beschermen.

 4. Aankoopkeuring

  Met deze aankoopkeuring bent u zeker van een deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel uitgevoerd door de officieel Bovag bedrijf.

Met zorg uw auto gerepareerd?

Stel ons uw vraag:

Voeg foto/bestand bij
Verzenden
 1. Wij staan u graag te woord

  073 551 66 77

 2. Openingstijden

  Ma - Vrij 8:30 tot 17:30

  • Za 9:00 tot 12:00
 1. Over Auto- en Motorbedrijf Spierings

  Welkom op de website van Autobedrijf Spierings te Sint-Michielsgestel. De plek voor al uw onderhoud en reparatie aan uw auto. Maar ook voor uw lease-auto, camper en caravan. Wij zijn een universeel bedrijf en zijn aangesloten bij de branche organisatie BOVAG. Onze monteurs worden continu geschoold en op de hoogte gehouden van de nieuwste technologie en werken ook met de modernste apparatuur.

 2. Onze Diensten

   • APK
   • Aankoopkeuring
   • Airconditioningservice
   • Zomerbanden
   • Storingsdiagnose
   • Pechhulp
   • Schadeherstel
   • Winterbanden
   • Winterbanden verhuur
   • Sneeuwketting verhuur
   • Bandenopslag
 3. Contact Info

  Heeft u vragen over uw auto of motor. Wij staan u graag zowel telefonisch als per mail te woord. Binnenlopen mag natuurlijk ook altijd.

  Garage/Werkplaats:

  Bedrijvenweg 16, 5272 PB Sint-Michielsgestel

  Tel:
  073 551 66 77
  Fax:
  073 551 21 93
  E-mail:
  info@stefspierings.nl