Telefoon

073 551 66 77

Schadeherstel

Wij van Autobedrijf spierings beschikken over de specifieke kennis en apparatuur om uw voertuig (met schade) weer in originele staat terug te brengen. De waarde van uw voertuig wordt zo optimaal behouden, maar belangrijker nog, de veiligheidsrisico’s (eventueel als gevolg van deze schade) worden door ons uitgesloten.

Wij werken geheel volgens de strenge, vastgestelde fabrieksnormen en gebruiken uitsluitend originele onderdelen. En dat is wel zo prettig als u mobiel wilt blijven. Stilstand wordt voor u zo tot het absolute minimum beperkt. Alle mogelijke defecten aan uw auto kunnen wij repareren. Denkt u hierbij aan ombouwen, uitdeuken en spuiten. Maar ook ruitreparatie en –vervanging, bekledingreparatie of dashboardreparaties kunnen wij voor u uitvoeren. Natuurlijk altijd in overleg met u. Wij brengen u tijdig op de hoogte van de reparatie- / schadekosten.

Wij werken ook samen met een erkend schadeherstelbedrijf en die is daarnaast erkend met alle verzekeringsmaatschappijen en hebben samenwerkingsovereenkomsten met Schadegarant, Topherstel, Achmea (Avero, Centraal beheer, FBTO, Interpolis), Turien & Co Assuradeuren en de Focwa-garantieregeling. Bovendien zij ze aangesloten bij Schadenet. Schadenet is een professionele autoschadeherstelketen van franchisenemers in Nederland.
Dus heeft u schade? Wij regelen de totale schadeafwikkeling en zorgen dat u snel weer veilig op weg kunt.

Wilt u direct een afspraak maken voor een reparatie of een schadeherstel aarzel niet en neem direct contact met ons op?.

 1. Winterbanden wisselweken

  Maak nu gebruik van onze winterbanden wisselweken en maak on-line een afspraak!!

 2. Sneeuwketting verhuur

  Sneeuwkettingen kunt u ook huren bij Autobedrijf Spierings. De huurprijzen van de sneeuwkettingen 2015/2016 vindt u hier.

 3. APK

  De Algemene Periodieke Keuring ( APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Deze keuring bevordert de verkeersveiligheid en helpt het milieu beschermen.

 4. Aankoopkeuring

  Met deze aankoopkeuring bent u zeker van een deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel uitgevoerd door de officieel Bovag bedrijf.

Met zorg uw auto gerepareerd?

Stel ons uw vraag:

Voeg foto/bestand bij
Verzenden
 1. Wij staan u graag te woord

  073 551 66 77

 2. Openingstijden

  Ma - Vrij 8:30 tot 17:30

  • Za 9:00 tot 12:00
 1. Over Auto- en Motorbedrijf Spierings

  Welkom op de website van Autobedrijf Spierings te Sint-Michielsgestel. De plek voor al uw onderhoud en reparatie aan uw auto. Maar ook voor uw lease-auto, camper en caravan. Wij zijn een universeel bedrijf en zijn aangesloten bij de branche organisatie BOVAG. Onze monteurs worden continu geschoold en op de hoogte gehouden van de nieuwste technologie en werken ook met de modernste apparatuur.

 2. Onze Diensten

   • APK
   • Aankoopkeuring
   • Airconditioningservice
   • Zomerbanden
   • Storingsdiagnose
   • Pechhulp
   • Schadeherstel
   • Winterbanden
   • Winterbanden verhuur
   • Sneeuwketting verhuur
   • Bandenopslag
 3. Contact Info

  Heeft u vragen over uw auto of motor. Wij staan u graag zowel telefonisch als per mail te woord. Binnenlopen mag natuurlijk ook altijd.

  Garage/Werkplaats:

  Bedrijvenweg 16, 5272 PB Sint-Michielsgestel

  Tel:
  073 551 66 77
  Fax:
  073 551 21 93
  E-mail:
  info@stefspierings.nl